Leveren jullie aan huis of op de werf?

Voor elke bestelling boven de 350€ ex. BTW leveren wij gratis uw bestelling op het door u aangegeven adres. Dit kan zowel bij u thuis als op de werf.

Grote pakketten worden door eigen transport tot bij u gebracht. Voor de kleinere pakketten doen wij beroep op een gekende pakjesdienst.

Voor bestellingen onder de 350€ zal er een kleine vergoeding aangerekend worden.

Ik kan niet tijdens de openingsuren komen, kan ik nog aan materiaal geraken?

Ja!!

VDW Tools & Technics beschikt over een nachtkluis welke 24/7 toegankelijk is.

Het volstaat om uw bestelling voor 16u door te geven, en onze medewerkers leggen uw bestelling in de nachtkluis. Deze wordt afgesloten met een cijferslot. U zal deze code krijgen bij het bestellen van uw order.

Ik zit met een technisch probleem op de werf. Kan ik technisch advies krijgen?

Elke professionele vakman komt vroeg of laat wel eens voor een probleem te staan waar een extra woordje uitleg nodig is.

Bij VDW Tools & Technics hebben we een jarenlange ervaring van technische producten. Ook beschikken we over een product specialist.

Moest het toch zijn dat we geen antwoord kunnen bieden, hebben we een groot bestand met leveranciers van technische producten waar we de nodige info kunnen halen.

VDW Tools & Technics zorgt er mee voor dat u de juiste uitleg krijgt.

Kan ik een demo op de werf aanvragen?

Sommige artikels en/of materialen vergen een extra woordje uitleg. Hiervoor kunnen wij tot op de werf komen om de nodige uitleg te voorzien en/of een demonstratie te geven. Hiervoor dient u ons te contacteren en een afspraak te maken.

Hoe zit het met herstellingen en dienst na-verkoop?

Service en dienst na-verkoop zijn zaken die we bij VDW Tools & Technics zeer hoog in het vaandel dragen.

Defecte toestellen kan u bij ons laten herstellen. Kan een toestel niet meer hersteld worden, dan helpen wij mee zoeken naar een oplossing.

Ik heb de verkeerde goederen besteld, wat nu?

We zijn allemaal mensen, en vergissen is menselijk. Producten die nog in de originele en onbeschadigde verpakking zitten kunnen worden omgeruild.

LET OP: Producten met een vervaldatum (Siliconen, voegsels en lijmen) kunnen onder voorbehoud omgeruild worden als de vervaldatum dit toelaat.

Kan ik als particulier bij jullie aankopen?

Uiteraard kan u bij VDW Tools & Technics als particulier komen. Net zoals bij de professionele vakman, zullen wij u steeds met raad en daad bijstaan.

Je vraag niet beantwoord?

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.